Appointment

SERVICES

15 jaar ervaring
Luchthaven transfer
Accommodatie
VIP Transfer
Behandeling
Groepsreizen
Wat houdt een groepsreis in ofwel een individuele reis?
Bij iMed Medical hebben we 2 mogelijkheden. Een individuele reis of een groepsreis, bij beide zal je Nederlandstalige begeleiding krijgen. Het belangrijkste verschil tussen de 2 is dat je bij een groepsreis een surgery buddy krijgt. Wij zorgen ervoor dat je surgery een ervaringsdeskundige is. Je kan bij iMed Medical kiezen voor Melle of Deborah als jouw surgery buddy, beide hebben zij maandelijks een groepsreis bij iMed Medical.
Groepsreizen
Wat kan je verwachten bij een groepsreis?
Je wordt begeleid door een van onze ervaringsdeskundige tijdens jouw groepsreis. De avond voor je ingreep krijg je een informatie meeting. Tijdens deze meeting zal worden uitgelegd wat je de volgende dag te wachten staat, hoe laat je wordt opgehaald door de transfer, tot wanneer je mag eten en drinken, en hoe de operatiedag er globaal uit zal komen te zien. Na de operatie komen ze altijd even langs om te kijken hoe het met je gaat, en of je iets nodig hebt. Na je ontslag van het ziekenhuis, komen ze dagelijks bij je langs in het hotel, om te kijken hoe het met je gaat. Bij een individuele trip, komen we ook altijd langs bij je bij het hotel maar het contact is minder intensief dan bij een groepsreis. Sommige patiënten hebben juist behoefte aan rust en anderen hebben behoefte aan meer aandacht. Je kan zelf aangeven wat je precies nodig hebt. Communicatie is the Key!
Groepsreizen
Kost groepsreis meer dan een individuele reis?
De kosten voor groepsreis en individuele surgery trip is hetzelfde, we vragen er niks extra voor. Het is een service van IMed Medical voor onze patiënten. Geef het aan of je groepsreis wilt of individuele trip. Als je kiest voor een groepsreis, geef dan aan welke begeleider je graag wilt, Melle of Deborah.
Services
Luchthaven transfer
We verwelkomen onze gewaardeerde patiënten, afkomstig uit een andere stad en uit het buitenland, op de luchthaven. We ondersteunen onze patiënt vanaf het moment dat ze op de luchthaven aankomen. Door ervoor te zorgen dat u geen moeilijkheden ondervindt om in een vreemd land te zijn, verminderen we het risico tot nul met volledige informatie en begeleiding van het begin tot het einde van uw reis.
Services
Accommodatie
Wij zorgen ervoor dat u verblijft in hotels waar u zich thuis zult voelen en rustige en plezierige dagen zult doorbrengen. Dankzij de hoge kwaliteit en het comfort van de door ons gecontracteerde hotels zorgen wij ervoor dat u niet het gevoel heeft dat u weg bent van huis.
Services
VIP Transfer
Met de luxe voertuigen en VIP-service bieden we onze gasten, die we op de luchthaven ontmoeten, een transferservice tussen het hotel en de reizen naar de kliniek, en zorgen ervoor dat ze veilig en met maximaal comfort reizen.
Services
Behandeling
Tijdens het zorg- en behandeltraject zorgen we ervoor dat u een juiste, tijdige en moeiteloze service krijgt, daarom begeleiden we u in de communicatie met de arts, de organisatie van uw planning van uw operatie, de organisatie van de behandeling en regelmatig controles.
Whatsapp E-mail Instagram